Kino4ua.com
R

Коробка

Рік:
Ор. назва:
The Box
Країна:
США
Режисер:
Саша Сіблі
Тривалість:
01:10:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Коробка – так можна назвати дзеркальну кімнату без дверей, у якій постійно опиняється головний герой. Це відбувається у його снах, які приходять щоночі і дуже його лякають. Тайлер Стівенс молодий, талановитий, привабливий хлопець, який хоче прославитись у світі кіно. Він вже став актором, працює у Голівуді, але ще не знаходиться на тому рівні успіху, якого хотів би досягти. А коли починаються ці страшні сни, він взагалі починає втрачати відчуття реальності. Просинається він з важкими думками і відчуттями, але це ще не найгірше. Справжній жах юнак відчуває, коли дізнається, що його затвердили на роль, яка повністю відтворює його сновидіння. І ось тут задача відрізнити реальність і видіння стає майже неможливою для виконання. Клубок подій заплутується все сильніше, а Тайлер божеволіє, намагаючись його розплутати… ©Kino4ua Коробка 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?