Kino4ua.com
R

Сльози сонця

Рік:
Ор. назва:
Tears of the Sun
Країна:
США
Режисер:
Антуан Фукуа
Тривалість:
02:01:35
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Сльози сонця – бойовик на військову тематику, дія якого відбувається на території нігерійських джунглів. У країні стався переворот, організований генералом. В результаті уряд знищено, а президента, який дотримувався демократичних поглядів, розстріляно. Новий лідер ініціює національні зачистки, тому гинути починають прості люди – представники різних племен. Американців, які опинились у зоні конфлікту, швидко евакуюють, але лейтенант Уолтерс не може покинути територію, поки не виконає завдання. Разом зі своїм загоном герой повинен відшукати у глушині доктора Олену Кендрікс, яка допомагає населенню, і забрати її. Але жінка відмовляється від евакуації і вимагає, щоб військові захистили представників племені, яким загрожує смертельна небезпека. Уолтерс, відхиляючись від плану, погоджується супроводжувати їх до кордону… ©Kino4ua Сльози сонця 2003 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?