Kino4ua.com
R

Кармузська війна

Рік:
Ор. назва:
Karmouz War
Країна:
Єгипет
Режисер:
Пітер Мімі
Тривалість:
01:54:30
Переклад:
Українська мова 2+2 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Кармузська війна – бойовик на військову тематику, дія якого відбувається у 1940-х, коли англійці окупували Єгипет. Починається сюжет з того, що двоє солдат, представників Британії, глумляться над простою єгипетською дівчиною, коли вона опиняється з ними наодинці. Після цього вони вступають у бійку з місцевими чоловіками, які хотіли її захистити, і в результаті один з нападників гине. Іншого привозять у поліцейську дільницю в Карамузі. Головним там на той момент був офіцер Юсеф аль-Масрі. Коли генерал Френк Адамс захотів свого підлеглого звільнити, він почув різку відмову. Його це дуже розгнівало, тому чоловік віддав наказ іншим своїм бійцям заблокувати той відділок. Так почалось протистояння між єгипетськими і британськими солдатами. А які події відбувались далі, на які вчинки виявились здатними військові з обох боків – розповідає стрічка. ©Kino4ua Кармузська війна 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?