Kino4ua.com
R

Мордекай

Рік:
Ор. назва:
Mortdecai
Країна:
Великобританія, США
Режисер:
Девід Кепп
Тривалість:
01:47:36
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дубльований
Мордекай – це елегантно вбраний чоловік, який називає себе поціновувачем справжнього мистецтва. А по суті він є ніхто інший як шахрай, який дуже вдало закуповує художні твори різних митців. Коли лондонська поліція дізнається, що одна з картин Гойї викрадена і знаходиться в Америці, розшукати її повинен саме Мордекай. Просто чоловік заборгував перед владою країни, тому повинен зробити на її благо щось хороше, а інакше він просто залишиться без грошей, бо остаточно збанкрутує. Добре, що у нього є дружина Джоанна, яка готова допомагати чоловікові в усьому. А ще одним його помічником у цій відповідальній справі стане охоронець Джок, який вміє вирішувати будь-які питання, навіть дуже делікатні. Коли Мордекай буде вже у Штатах, йому зустрінеться чарівна дівчина. Але чим закінчиться їх знайомство – вдало завершеною справою чи зруйнованим шлюбом? ©Kino4ua Мордекай 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?