Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Охоронець

Рік:
Ор. назва:
Yojinbo
Країна:
Японія
Режисер:
Акіра Куросава
Тривалість:
01:50:51
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Невелике японське містечко до межі наповнено бандитами. Місцеві «царі» збирають кримінальників і рецидивістів, для здійснення своїх протизаконних цілей. Місцеві жителі живуть в страху, залякані жорстокістю і постійним насильством з боку злочинців. Непоказний герой фільму «Охоронець» з'являється в цьому містечку. Спочатку він шокує всіх своїм зовнішнім виглядом. Якість одягу і зовнішній вигляд залишають бажати кращого. Але «свіжим» оком японець оцінює ситуацію, що склалася в містечку і приймає хитромудре рішення. Він не веде відкритого протистояння великим угрупованням, а влаштовується охоронцем і поступово знищує найзапекліших негідників. Для любителів східних єдиноборств фільм «Охоронець» буде надзвичайно цікавим. Майстерність володіння мечем головного героя, просто вражає. Хитрість, кмітливість і вірний меч істотно скорочують ряди кримінальників, ніж полегшують життя простих людей маленького містечка. Молодий герой не проти вирішити і свої деякі питання. Від молодості не куди не дінешся, навіть якщо вирішуєш настільки серйозні питання. ©Kino4ua Охоронець 1961 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?