Kino4ua.com
R

Грань часу

Рік:
Ор. назва:
Altered Hours
Країна:
США
Режисер:
Брюс Вемпл
Тривалість:
01:41:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Грань часу – фантастичний трилер, у центрі сюжету якого знаходиться персонаж з іменем Вілл. Він має залежність від наркотиків, але докладає всіх зусиль, щоб позбавитись від неї. На шляху до здорового життя виникає перепона у вигляді безсоння. Герой не може виспатись, а це означає, що у нього немає повноцінного відпочинку. Це виснажує його організм, який і так страждає від отруєння наркотичними речовинами. Питання вирішується легко – прийомом спеціального препарату. Від нього Вілл миттєво вирубається, але з часом він починає розуміти, що у «ліків» є побічні ефекти. Наприклад, він починає бачити майбутнє і минуле. Але це ще не все. Несподівано до нього приходять поліцейські, які його звинувачують у вбивстві. А найцікавіше, що Вілл навіть відповісти їм нічого не може, бо геть не пам’ятає, чи була така подія насправді… ©Kino4ua Грань часу 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?