Kino4ua.com
PG-13

Няньки

Рік:
Ор. назва:
Twin Sitters
Країна:
США
Режисер:
Джон Парагон
Тривалість:
01:33:52
Переклад:
Українська мова К1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
Няньки – сімейна комедія, яка розповідає про шалені пригоди двох близнюків Фальконе. Пітер і Девід виглядають дуже великими, бо їх м’язи накачані так, що вже не влазять в одяг, але чоловіки впевнені, що їм ще є куди «рости». Але не лише своїми тілами вони займаються, а й бізнесом, а якщо сказати точніше, то вони ще лише мріють про нього. Герої хочуть відкрити власний ресторан, але як це зробити без грошей, якщо з роботи звільнили, а кредит у банку не дають? Тут вже сама доля починає допомагати чоловікам. Вони випадково опиняються у дитячому парку, коли там починається перестрілка, і рятують багатьох дітей, їх батьків, а також Френка Хіллхарста, заможного і впливового підприємця. Йому якраз були потрібні охоронці для племінників-близнюків, а Пітер з Девідом ідеально підходили на цю роль. Але героям доведеться бути не лише тілоохоронцями, а ще й няньками для двох розбишак з бурною фантазією… ©Kino4ua Няньки 1994 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?