Kino4ua.com
PG-13

Круїз у джунглях

Рік:
Ор. назва:
Jungle Cruise
Країна:
США
Режисер:
Жауме Кольет-Серра
Тривалість:
02:07:10
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Круїз у джунглях – пригодницька стрічка, яка розповість про подорож у пошуках дивовижного дерева з лікувальними і цілющими властивостями. Про його існування Лілі Хоутон, головна героїня стрічки, дізналась з легенд. Оскільки вона багато років займається дослідженням природи, ця інформація її дуже зацікавила. Жінка взяла з собою брата, а потім до них приєднався ще й капітан Френк, і разом вони відправились у мандрівку. Коли компанія дослідників опинилась у лісах Амазонки, стало зрозуміло, що тут спокою не буде, бо небезпека може чекати на кожному кроці. У цих джунглях все зовсім інакше – тут діють свої правила і закони, а тварини і рослини живуть у власному світі, до якого гостям варто ставитись з повагою. Та герої ще не знають, що попереду на них чекає зустріч ще й з представниками потойбічних сил. Цей круїз любителям пригод запам’ятається на все життя… ©Kino4ua Круїз у джунглях 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    12 серпня 2021 13:42
    + +2 -
    хороший фильмец. жаль тока испанцев(