Kino4ua.com
HD 720p
R

Світлячки в саду / Світлячки у саду

Рік:
Ор. назва:
Fireflies in the Garden
Країна:
США
Режисер:
Деніс Лі
Тривалість:
01:40:05
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Cine+
Світлячки у саду – драматична кіноісторія, у якій розповідається про життя героя з іменем Майкл. Він був сином письменника, чия творча діяльність виявилась не надто успішною. Чоловік усю свою злість виливав на сина, принижуючи його і ображаючи. Мама намагалась Майкла захищати, шукала способи, щоб залагодити конфлікт, але все було марно. І хоч головний герой бачив поганий приклад перед собою, професію він обрав ту ж саму – став письменником. Він поїхав з батьківського дому і тривалий час туди не приїжджав. А повернувся він вже успішною людиною у професійному плані, але з внутрішніми проблемами. Майклу хотілось налагодити стосунки з батьками і розібратись у собі. Але він не знав, що цей приїзд буде затьмарений страшною новиною про смерть матері, яка загинула у автомобільній катастрофі. Як це вплине на спілкування Майкла з батьком? ©Kino4ua Світлячки в саду / Світлячки у саду 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?