Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Летіть додому

Рік:
Ор. назва:
Fly Away Home
Країна:
США
Режисер:
Керрол Беллард
Тривалість:
01:46:58
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Новий Канал
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті фільму «Летіть додому» 13-річна дівчинка Енні не може оговтатися після загибелі матері в автомобільній катастрофі. Разом із мамою вони жили в Новій Зеландії, але тепер Енні змушена переїхати жити до отця Томаса до Канади. З ним вона не бачилася і не спілкувалася з дитинства і тепер Енні чекає практично нове знайомство з батьком. Художник і натураліст Томас живе в Онтаріо, займається творчістю та зустрічається з милою жінкою Сьюзен.

Енні все ще сильно переживає втрату матері і не прагне налагодити зв'язок із новою родиною. Досліджуючи околиці будинку, дівчинка знаходить залишені яйця канадських диких гусей і вирішує виходити майбутнє потомство позбавлене матері, як і вона сама. Попереду Енні чекає кропітка праця з виховання гусенят, яких необхідно навчити літати, інакше вони загинуть під час суворої канадської зими. ©Kino4ua Летіть додому 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?