Kino4ua.com
R

Володарі вулиць

Рік:
Ор. назва:
Run with the Hunted
Країна:
США
Режисер:
Джон Своб
Тривалість:
01:33:19
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Володарі вулиць – драматичний трилер, який починається з того, що Оскар, намагаючись захистити свою кращу подругу Лу від її жорстокого батька, випадково вбиває чоловіка. Юнакові доводиться втікати від покарання у інше місто. Так він, провінційний житель, опиняється у величезному мегаполісі, де значно простіше загубитись серед людей. Минає 15 років з моменту переїзду героя, і у його житті відбулось чимало змін. Але діяльність лишилась та ж сама – він злочинець. Тільки тепер Оскар очолює вже цілу групу таких же втікачів від минулого, які нічого іншого робити не вміють, окрім як порушувати закон. Лу також приїжджає у це місто, шукаючи нові можливості для розвитку. Дівчина отримує роботу у одного приватного детектива і випадково до її рук потрапляє список зниклих дітей. Там вона бачить ім’я хлопця, який колись врятував їй життя, і вирішує його знайти… ©Kino4ua Володарі вулиць 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?