Kino4ua.com
PG-13

Нічний патруль

Рік:
Ор. назва:
Police
Країна:
Франція, Бельгія, Китай
Режисер:
Анн Фонтен
Тривалість:
01:38:25
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Нічний патруль – кримінально-драматична стрічка, у якій розповідається про роботу французьких поліцейських і важкі рішення, які доводиться приймати. Арістід, Ерік і Вірджині отримують від керівництва завдання, яке здається доволі простим: їм необхідно депортувати чоловіка, якого називають нелегальним мігрантом. Під час короткої поїздки, поки герої везуть його в аеропорт, вони дізнаються, що вдома їх підопічного просто вб’ють, оскільки там його переслідують через політичні мотиви. Правоохоронці розуміють, що чоловік не заслуговує смерті, але ж вони мають виконати наказ начальства. Ось тут герої і опиняються перед вибором, який стає доленосним для людини, до якої вони вже встигли відчути деяку симпатію. Щоб врятувати цього темношкірого парубка, вони мають піти проти власного керівництва, а якщо просто виконають роботу, то дозволять його вбити… ©Kino4ua Нічний патруль 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Максим Руденко
    15 вересня 2021 20:05
    + -1 -
    ну вот вам и франция теперь.  теперь черножопые там теперь уже истенные французы! печаль((((