Kino4ua.com
R

Відьмак: Кошмар вовка

Рік:
Ор. назва:
The Witcher: Nightmare of the Wolf
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Хан Гван-іль
Тривалість:
01:23:15
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Піфагор
Відьмак: Кошмар вовка – анімаційний бойовик з елементами фентезі, у центрі сюжету якого знаходиться персонаж з іменем Везимір. До Каер Мархену він потрапив ще хлопчиськом. Герою пощастило, бо він зумів вижити після тих жахіть, які спровокувала мутація. Хлопець почав вчитись. Він отримав важливі знання, навчився володіти мечем, дізнався все про ліки і отрути, а також освоїв бойову магію. Везимір став відьмаком і взяв на себе відповідальність винищувати нечисть. Для цього він ходить по різним містам і полює на зло. Головний герой робить те, що повинен, не здогадуючись, що про його здібності знають впливові люди, які вже розмірковують, як їм їх використати для досягнення власних цілей. Везимір не знає, що його чекає, з ким він повинен буде зустрітись, але зіткнення з власним минулим йому не уникнути. Чим же це закінчиться? ©Kino4ua Відьмак: Кошмар вовка 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Irolen
    Irolen
    19 жовтня 2021 13:02
    + 0 -
    Крутий мульмфільм, один із найулюбленіших))
  2. Яна
    9 жовтня 2021 22:10
    + +1 -
    Дуже погано чути персонажів, навіть на максимальній гучності