Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Мавка. Лісова пісня

Рік:
Ор. назва:
Mavka: The Forest Song
Країна:
Україна
Категорія:
Режисер:
Олександра Рубан, Олег Маламуж
Тривалість:
01:25:00
Переклад:
Українська мова Оригінал
Ми даруємо вам для перегляду торентфайл
Прем'єра на Blu-Ray: 15 серпня 2023


Мавка це лісова німфа, яка живе в одному з найнезвичайніших місць. Українські ліси славляться своєю величністю та красою, за якою треба обов'язково стежити. Головна героїня саме цим і займається. Вона робить все, щоб захищати серце лісу, яке нерідко намагається захопити зло. Ніхто не може до нього дістатися і дівчина повністю справляється зі своїм завданням.

І ось трапиться те, що доля зводить її із звичайнісіньким лісником на ім'я Лукаш. Він живе зовсім простим і звичайним життям. Йому нічого не важливо і він готовий займатися лише своїми улюбленими справами.

Як тільки головні герої зустрілися, то відразу ж зрозуміли, що вони створені один для одного. Між ними лише щирі почуття, які не дають приводу у цьому засумніватися. Але на велику досаду вони не можуть бути разом і на це є одна вагома причина.

Зла відьма Калина вже давно хоче дістатися серця лісу і тому вигадує всілякі хитрощі. Героям треба буде об'єднати свої сили та постаратися не дати їй здійснити свій план. Зробити це вкрай нелегко, але іншого варіанта вони так само не залишаються. Чим це все закінчиться поки що неясно, адже ворог надто сильний. Чим же це закінчиться і чи знайдуть вони своє довгоочікуване щастя? ©Kino4ua Мавка. Лісова пісня 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.9
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?