Kino4ua.com
PG

Килим-літак

Рік:
Ор. назва:
Hodja fra Pjort
Країна:
Данія
Категорія:
Режисер:
Карстен Кілер
Тривалість:
01:21:02
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - iTunes
Головним героєм цієї історії став мрійливий хлопчик. Він уявляє себе відважним мандрівником, що подорожує світом. Саме в своїх мріях хлопчик вже пізнав найпотаємніші куточки планети, а також підкорив вершини крутих гір, і спустився у найвужчі ущелини. Він хоче проживати кожен момент життя. Але дехто не поділяє його думки і мрії. Наприклад, його батько вважає, що мріяти нерозумно. На думку цієї людини, фантазії до добра не доведуть. Він каже хлопчикові про те, що той повинен вчитися і стати кравцем, щоб заробляти на життя реальною професією. Але хлопець не згоден з цим, він мріє пізнавати світ, і це бажання настільки сильне, що він може почати його втілювати в життя при першій можливості. В один із днів головний герой зустрічає торговця, який пропонує чарівну річ. Чоловік дає хлопчикові килим-літак, на якому він зможе полетіти в місто, де править султан. Там його чекає непроста місія, але він зобов'язаний впоратися з нею. Головному герою необхідно буде знайти онучку торговця, яка знаходиться тут в небезпеці. Тільки від хлопчини залежить, як закінчиться ця історія. ©Kino4ua Килим-літак 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?