Kino4ua.com
PG-13

Говард Лавкрафт і Підводне Королівство

Рік:
Ор. назва:
Howard Lovecraft & the Undersea Kingdom
Країна:
Канада
Режисер:
Шон Патрік О'Рейлі
Тривалість:
01:29:02
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) Синема УС
Головним героєм цього мультиплікаційного фільму є знаменитий Говард Лавкрафт. Цей хлопчик пережив так багато пригод, що будь-хто інший би вже давно від них втомився. Але спокій головному герою тільки сниться, а доля підкидає йому все нові випробування. Після перемоги над злим царем Абдулою Альхазредом пригоди не завершились. Хлопчина не має спокою, адже тепер небезпека загрожує його сімейству. Тільки Говард Лавкрафт зможе вирішити цю ситуацію, і тому прямо з холодного царства він відправляється в інше царство – підводне. Вся справа в тому, що його батько вів щоденники, які тепер перебувають під водою, щоб їх відшукати потрібно опуститися на глибину. Це буде нелегка місія для хлопчини, але головний герой обов'язково повинен впоратися з цим відповідальним завданням. Ці щоденники не просто книги – ходять чутки про те, що вони вважаються містичними. Чи вийде у Говарда виконати місію і врятувати свою сім'ю? Підводне царство вже чекає пригод хлопчини! ©Kino4ua Говард Лавкрафт і Підводне Королівство 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?