Kino4ua.com
PG-13

Персонаж

Рік:
Ор. назва:
Free Guy
Країна:
США, Канада
Режисер:
Шон Леві
Тривалість:
01:54:58
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Життя непримітного офісного клерка щодня повторюється, що не обіцяє нічого нового. Якось раз Гай випадково видаляє свій аватар, після чого перед банківським службовцям чудесним чином відкривається безкрайній простір комп'ютерної гри, де йому відведена другорядна роль. Бути частиною такої історії було справжнім шоком для молодої людини, але прийшовши в себе, він зрозумів, що тепер його можливості стали ширше. Тепер Гай може претендувати на роль головного героя, адже у нього є можливість необмеженого пересування і багато бонусів. Йому потрібно щосили спробувати врятувати своє становище і не допустити закриття гри, інакше він просто перестане існувати. Чи зможе простий клерк досягти бажаної мети? ©Kino4ua Персонаж 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. труба
    труба
    31 грудня 2021 18:49
    + -4 -
    ОХ І ДУРНЯ........Тупа типу "казочка", для таких як в тій типу казочці......
  2. Наталка
    Наталка
    5 жовтня 2021 00:48
    + +3 -
    прикольний фільм. будь собою, і все в тебе вийде))) Ага)) Нормально для гарного вечора.