Kino4ua.com
PG-13

Історія примари

Рік:
Ор. назва:
A Ghost Story
Країна:
США
Режисер:
Девід Лоурі
Тривалість:
01:32:07
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дубльований
Події фільму «Історія примари» починають розвиватися в той момент, коли молодий, але дуже талановитий музикант стає учасником автомобільної катастрофи. Він гине, але його душа не знаходить спокій у вічному світі. Вона застряє між світами і виявляється прив'язаною до свого дому. Порожній будинок виявляється притулком для душі загиблого, який відмовляється вірити в свою смерть.

Через деякий час в будинку померлого музиканта поселяється самотня і неймовірно нещасна жінка. Вона страждає від психологічних розладів, про які не знає ніхто, крім неї самої. Перебуваючи в постійній ізоляції від суспільства, вона стикається з загостренням. І лише привид стає свідком її страждань. Однак він не може їй допомогти. Дівчина не бачить його і не помічає тих знаків уваги, які він намагається їй подавати. Незважаючи на це, душа померлого музиканта продовжує боротися. Він щиро вірить в те, що рано чи пізно вона зможе знайти порятунок. Ось тільки як це зробити?

Дивіться фільм «Історія примари» на сайті онлайн, щоб дізнатися, чим же насправді закінчиться ця незвичайна історіях двох самотніх. ©Kino4ua Історія примари 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?