Kino4ua.com
FullHD 1080p
G

Порятунок Рубі

Рік:
Ор. назва:
Rescued by Ruby
Країна:
США
Режисер:
Кетт Ші
Тривалість:
01:33:29
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
Двадцять років тому одна людина рятує світ від сонячних вітрів. Безліч людей могли б просто померти. Усі вижили лише завдяки спеціальному щиту, який винайшов рятівник. Але коли влада спробувала знайти невідомого героя, він безслідно зник. З того часу його так і прозвали – Привид. Начебто настав спокій, тільки ось одразу ж привид втік. Поліція намагалася дізнатися про місцезнаходження цієї істоти, але все виявилося безрезультатно. Через деякий час він з'являється знову, але цього разу не рятує людство, а допомагає втекти сумнозвісному серійному маніяку. Відбуваються дуже страшні вбивства і всьому людству тривожно за своє життя. Детектив Чарлі особисто була при затриманні вбивці і бачила жінку, яка їй завадила, хоче розслідувати цю справу та зрозуміти мотиви Примари. До неї приєднуються інші співробітники поліції та спецслужб, і разом вони намагаються розкрити таємницю. Багато хто намагається зберігати спокій, адже панікою нічого не досягнеш. Тільки не всі люди це розуміють і безліч створює паніку з нічого. Більшість сподіваються, що скоро все буде добре. Але чи впорається народ із усіма цими проблемами, адже не простий час настав? ©Kino4ua Порятунок Рубі 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?