Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Правда про Чарлі

Рік:
Ор. назва:
The Truth About Charlie
Країна:
США, Німеччина
Режисер:
Джонатан Демме
Тривалість:
01:43:58
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НЛО-ТВ
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Героїня гостросюжетного детектива Правда про Чарлі (The Truth About Charlie) Реджіна Ламберт. Закохавшись у красеня Чарлі, вона вийшла за нього заміж, але через три місяці шлюбу, він кудись зник. Реджина ж залишилася одна в квартирі, де до її приходу явно щось намагалися знайти. Вона вирішує звернутися до поліції, але там їй повідомляють, що Чарлі - шахрай, який, швидше за все, втік від неї з награбованим і ховається на Гавайських островах. Вже наступного дня до Реджини вриваються невідомі та вимагають, щоб вона розповіла, де Чарлі міг заховати 6 млн. доларів. Дівчина перебуває у розпачі, і тут їй на допомогу приходить таємничий незнайомець Джошуа Пітерс. ©Kino4ua Правда про Чарлі 2002 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?