Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бухта помсти / Жорстокий струмок

Рік:
Ор. назва:
Mean Creek
Країна:
США
Режисер:
Джейкоб Аарон Естер
Тривалість:
01:27:10
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | КРТ
Переклад:
Original English Оригінал
Жорстокий струмок – драматична стрічка, у якій розповідається про підлітків і їх вчинки. Сем страждає від знущань у школі. Інші учні його б’ють, а він не може себе захистити. Але у нього є брат Роккі. Він трохи старше, і коли дізнається про ситуацію, вирішує поквитатись з одним з хуліганів. Він разом зі своїми друзями запрошує Джорджа на вигадане свято в честь дня народження Сема, і вони всі разом відправляються кататись на човні. Посеред річки хлопці влаштовують гру «Правда чи бажання». Їх задумка у тому, щоб під час гри змусити Джорджа роздягнутись і стрибнути у воду, а самим потім втекти, залишивши його без одягу і допомоги. Вони просто хотіли, щоб він сам потім шукав спосіб випливти на берег. Але ситуація вийшла з-під контролю, а наслідки розваги виявились геть не такими, які могли б уявити хлопці. Результат розваги виявився занадто серйозним… ©Kino4ua Бухта помсти / Жорстокий струмок 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?