Kino4ua.com
PG-13

Чарівники: Легенди Аркадії (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Wizards: Tales of Arcadia
Країна:
Мексика, Канада, США
Режисер:
Ґільєрмо дель Торо, Дуглас Шортс
Тривалість:
00:26:00
Переклад:
Українська мова ClanKaizoku | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
З третьої заключною частиною виходить на екрани проект, створений приголомшливим автором і режисером Гільєрмо дель Торо. Мультсеріал є частиною трилогії "Історії Аркадії" і протягом одного неповного сезону обіцяє підвести глядачів до фінальних акордів історії. За запевненням розробників мультсеріалу, кінцівка буде представлена в форматі повнометражного фільму. Серіал же обіцяє глядачам поринути в інтригуючу і цікаву історію, яка обіцяє розповісти про пригоди чарівників, персонажів, який проходили навчання у самого Мерліна. Цей видатний маг вже зробив собі ім'я в Камелоті, адже одного разу король Артур вже оцінив його неймовірні здібності. Учні ж, незважаючи на свій юний вік і мала кількість досвіду використання реальної магії, виявляються в ситуації, коли необхідно виконати місію, від якої залежить майбутнє всього королівства. Багато років люди, тролі та інші чарівні істоти не могли ужитися в світі, що призводив до конфліктів і озброєних зіткнень. Автори сценарію цього серіалу переносять глядачів до подій, пов'язаних з головною справою юних чарівників - пошуком правильних слів і моральних цінностей для приборкання войовничих рас. ©Kino4ua Чарівники: Легенди Аркадії (1 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?