Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Людина із золотим пістолетом

Рік:
Ор. назва:
The Man with the Golden Gun
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Гай Гамільтон
Тривалість:
02:05:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Російською - Оригінал
007: Людина із золотим пістолетом – продовження бондіани, у якому головному герою доведеться розібратись з новим складним злочином. Хтось викрав секретне обладнання, яке може стати небезпечною і дуже потужною зброєю, якщо правильно використати сонячну енергію. Спецслужби припускають, що його могли взяти злочинці, які пов’язані якимось чином з військовою справою. Щоб не допустити трагедії, за справу береться досвідчений Агент 007. Але й злочинці не такі прості люди. Вони все передбачили і відправили до Бонда кілера. Скараманг – досвідчений убивця, який виконує свою роботу не лише швидко, а ще й елегантно, і навіть пістолет у нього…золотий. Кожен з персонажів професіонал своєї справи, і коли вони зійдуться у двобої, це буде епічна битва. Звісно ж, кожен впевнений у своїх силах і вважає, що вийде переможцем. Хто ж ним стане? ©Kino4ua Джеймс Бонд: Людина із золотим пістолетом 1974 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?