Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав

Рік:
Ор. назва:
The Spy Who Loved Me
Країна:
Великобританія
Режисер:
Льюїс Гілберт
Тривалість:
02:05:00
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
007: Шпигун, який мене кохав – пригодницька стрічка про Бонда, яка вийшла на екрани у 1977-му році. Історія починається з того, що десь у морі зникає підводний човен. Належить він СРСР, і у нього є спеціальна система захисту, яка забезпечує його невидимість. Але його все одно потрібно відшукати, і це завдання доручають одразу двом агентам – Ганні Амасовій і Джеймсу Бонду. Тільки відбувається це у різних місцях, тому і діяти герої починають окремо один від одного. Але під час виконання операції вони знайомляться і вирішують об’єднатись. Все стає значно складніше, коли на горизонті з’являється бандит Джоз, який може прокушувати навіть метал. Та не він головний ворог спецагентів, а злочинець на ймення Стромберг, який хоче захопити світ. Для боротьби з лиходіями Бонду виділяють незвичну машину, яка обладнана різними видами зброї і може їхати під водою… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Шпигун, який мене кохав 1977 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?