Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Джеймс Бонд: Живи і дай померти

Рік:
Ор. назва:
Live and Let Die
Країна:
Великобританія
Режисер:
Гай Гамільтон
Тривалість:
02:01:00
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Diva Universal
007: Живи і дай померти – кінематографічна розповідь про те, як легендарний Джеймс Бонд буде рятувати Америку. Зазвичай йому доводиться захищати від чергової небезпеки весь світ, а тут завдання ніби не таке масштабне, але не менш відповідальне. А вся біда у тому, що в Штатах стало занадто багато наркотиків. Правоохоронці з їх потоком впоратись не можуть, економіка страждає, життя людей погіршується, ситуація виходить з-під контролю. Складається враження, що ціла нація невдовзі може просто зникнути, якщо нічого не зробити. Але ж є конкретна людина, яка стоїть за цим хаосом і кошмаром, і її має знайти Бонд. Головний герой їде на Ямайку, де дізнається про Дона Кананга – наркобарона, у якого є ціла плантація сировини, з якої виробляється наркотик. Злочинця ніхто не може упіймати, але Агент 007 вірить у свої сили. Так починається його полювання на наркобарона… ©Kino4ua Джеймс Бонд: Живи і дай померти 1973 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?