Kino4ua.com
HD 720p
R

В її очах (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Behind Her Eyes
Країна:
Великобританія
Режисер:
Ерік Ріхтер Страндт
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Міні-серіал «В її очах» слід за матір'ю-одиначкою Луїзою, яка влаштовується секретарем в приймальню психіатра Девіда. Робота пліч-о-пліч призводить до взаємної симпатії і тяжінню, але у Девіда є дружина. Правда Адель не стає на заваді для бурхливого роману з Луїзою. Незабаром жінки починають дружити і відносини набувають досить дивну форму любовного трикутника. Луїза помічає, що Девід і Адель більше щасливі з нею, ніж один з одним, але не здогадується про причини їх відстороненості в стосунках. Згодом Луїза все глибше занурюється в ці дивні відносини, де між подружжям повно таємниць і самі вони не є тими, ким здаються. ©Kino4ua В її очах (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?