Kino4ua.com
HD 720p
R

Дзвінки (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Calls
Країна:
США, Франція
Режисер:
Федеріко Альварес
Тривалість:
00:12:00
Переклад:
Українська мова Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Проект, представлений в досить незвичному жанрі і форматі. Це аудіосеріал, який являє собою записи телефонних дзвінків. Здавалося б, дев'ять епізодів по дванадцять хвилин абсолютно один з одним не пов'язані, проте з часом стає ясно, що автори змогли протягнути тонку загальну нитку в цій захоплюючій історії. Розмови на екрані настільки динамічні, що перетворюють історію в по-справжньому захоплююче дійство. Проект пропонує нам зануритися в захоплюючу атмосферу, яка не притаманна жодному іншому серіалу, адже тут автори роблять особливий наголос на людське сприйняття і уяву, яке дозволить будувати картини з розмов, що для кожного глядача буде інтерпретуватися по-своєму. Це по-справжньому інноваційний підхід до подачі матеріалу, який запам'ятається глядачам надовго. ©Kino4ua Дзвінки (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?