Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Людина: Внутрішній світ

Рік:
Ор. назва:
Human: The World Within
Країна:
США
Режисер:
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | HD Rezka Studio
Приголомшливий документальний проект, який переносить глядачів не куди-небудь, а прямо в наше тіло, щоб провести наймасштабніше дослідження з усіх, що ми коли-небудь бачили. Проект пропонує нам зануритися в по-справжньому яскраву і захоплюючу історію, що розповідає про те, як влаштований наш з вами організм. Його загадки, тонкощі роботи, особливості сприйняття навколишньої дійсності і вплив одних органів на інші - все це, на перший погляд, складна система, однак в той же час це приголомшлива можливість в деталях з'ясувати, що і як саме працює в нашому тілі. ©Kino4ua Людина: Внутрішній світ 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?