Kino4ua.com
HD 720p
NC-17

Інтергалактик (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Intergalactic
Країна:
Великобританія
Категорія:
Режисер:
Кірон Хоукс, Чину Му-Ен, Ханна Куїнн
Тривалість:
00:56:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
У цьому серіалі можна знайти достатньо моментів, які охарактеризують його як справжню наукову фантастику. Сюжетна лінія торкнеться подій, що зачіпають життя злочинців із різних куточків галактики. Жваві представниці прекрасної статі вирішують, що їм під силу викрасти корабель. Саме це й роблять героїні проекту. Космічний транспортний засіб стає на якийсь час для всіх учасниць цієї яскравої події другим будинком. Жінок чекають пригоди, наповнені різноформатними небезпеками. Разом з цим злочинці шукатимуть справжню свободу. Вони можуть покинути Землю, тільки ось говорити про те, що разом з цією подією у жінок вийде забути про себе і свої бажання і потреби, не варто.
Відважні шукачі космічних пригод стрімко відкриватимуть для себе нові світи, безмежні простори космосу, внутрішні світи. В "Інтергалактиці" глядачі знайдуть не лише нетривіальну наукову складову, приправлену елементами фантастики, а й відмінний британський гумор. Можна сміливо стверджувати, що цей проект залишить приємні враження та винятково добрі емоції, наповнені особливим змістом. Сюжет багатий на події, а характери головних героїнь настільки незвичайні, що можуть свідчити на користь вдалого підбору персонажів для пробудження глядацького інтересу до кінострічки в цілому. Авторам вдається зберігати інтригу, зачаровувати чудовими краєвидами, захоплювати сюжетним задумом. ©Kino4ua Інтергалактик (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.3
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?