Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Дюна

Рік:
Ор. назва:
Dune: Part One
Країна:
США, Канада, Угорщина
Режисер:
Денні Вільньов
Тривалість:
02:35:00
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | студія Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дюна – пригодницька фантастика, події якої розгортаються на території планети Аракіс, куди прибувають представники дому Атрідів. Умови на цій планеті для життя геть не пристосовані, оскільки вся її поверхня вкрита пісками пустелі, тут мешкає безліч небезпечних і незрозумілих істот, погодні умови суворі. Але саме тут видобувається «меланж». Так називають цінний ресурс, за який йде боротьба. Через його наявність Аракіс вважають наймогутнішою планетою у всесвіті. Цінність речовини, яка зберігається у надрах цієї землі, у тому, що вона може розкривати в людях особливі і унікальні можливості і здібності. Тому і коштує вона дуже дорого, а той, у кого вона є, може диктувати правила «гри» всім іншим. Пол є спадкоємцем відомого дому, і скоро влада має опинитись у його руках. Правда, за неї ще доведеться поборотись, одночасно розкриваючи таємницю рідної планети… ©Kino4ua Дюна 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?