Kino4ua.com
480p
G

Планета Мавп

Рік:
Ор. назва:
Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Франклін Шеффнер
Тривалість:
01:52:05
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | Кіно
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Планета Мавп – пригодницька фантастика, в основі якої серія романів П’єра Буля. Дія відбувається на далекій планеті, куди прибуває космічний корабель з людьми на борту. Неймовірно, але тут все так само, як і на Землі, а це означає, що тут теж можна жити. Тільки герої не знають, що на цій території є ті, у чиїх руках знаходиться влада. А точніше у лапах, бо правлять планетою мавпи. Люди тут також є, але вони більше схожі на здичавілих тварин. А от мавпи вміють розмовляти, у них є зброя, вони носять одяг…мають вигляд більш людський, аніж самі люди. Екіпаж корабля потрапляє до мавп у полон, і спершу гостей сприймають за диких людей, але потім шимпанзе Зіра, місцевий доктор, починає розуміти, що ці представники людського племені значно розумніші за своїх родичів, яких вони звикли бачити довкола. Яка ж доля чекає на полонених гостей? ©Kino4ua Планета Мавп 1968 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
6+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?