Kino4ua.com
G

Під планетою мавп

Рік:
Ор. назва:
Beneath the Planet of the Apes
Країна:
США
Режисер:
Тед Пост
Тривалість:
01:35:14
Переклад:
Українська мова Кіно | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Cartoon Network
Під планетою мавп – продовження фантастичної історії про життя людей на території, де правлять мавпи. Колись відбулась катастрофа: зорельот з астронавтами на борту розбився на планеті, де мешкають людиноподібні мавпи. Тварини захопили їх у полон, і з того моменту почалось нове життя для бранців, яке було сповнене небезпек і важких випробувань. Серед мавп були і люди, але їх мало, а найгірше, що вони стали дикими, припинили довіряти один одному, а після атомного вибуху поховались у підземних сховищах, поділившись на невеличкі групи. Так і з’явилось підземне місто, про яке знає Брент. Чоловік розуміє, що від людства лишилась маленька частинка, але це все одно надія на те, що не все так погано. Він хоче знайти інших вцілілих, та це буде важке завдання, враховуючи все те, що він знає про настрій людей і їх ставлення один до одного… ©Kino4ua Під планетою мавп 1970 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?