Kino4ua.com
HD 720p
R

Це пограбування: Найгучніше зникнення шедеврів

Рік:
Ор. назва:
This Is a Robbery: The World's Biggest Art Heist
Країна:
США
Режисер:
Колін Барнайкл
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Реліз документальної, багатосерійної екранізації кінофільму "Це пограбування: Найгучніше зникнення шедеврів" повідає просто неймовірну історію, що відбулася три десятки років тому на території мегаполісу Сполучених Штатів Америки. На початку дев'яностих років двоє невідомих чоловіків у формі співробітників правоохоронних органів, обманним шляхом проникають у будівлю Бостонського Музею досить цінних витворів мистецтва. Професійні грабіжники пов'язують охоронців нічної зміни в підвальному приміщенні і за лічені хвилини здійснюють грандіозне пограбування картин на загальну суму понад півмільярда американських доларів.

Звичайно, тут без резонансу обійтися не могло. Неодноразова кількість разів охоронці порядку елітних спецслужб намагалися вийти на зловмисників, а вище керівництво музейного приміщення, де стався інцидент, оголошували про немислиму винагороду тому, хто реально допоможе відшукати зрештою вкрадені цінності. Жодних результатів позитивних не вийшло. Зате ходить ціла збірка різного роду припущень, гіпотез і здогадів, хто є організатором, і приблизне місце награбованого. ©Kino4ua Це пограбування: Найгучніше зникнення шедеврів 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?