Kino4ua.com
R

Незламна

Рік:
Ор. назва:
Ravage
Країна:
США
Режисер:
Тедді Греннан
Тривалість:
01:24:00
Переклад:
Українська мова Cinemaker | Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Незламна – американський трилер, у якому розповідається про звичайну жінку, яка випадково стала свідком незвичайних, а точніше страшних і жахливих подій. Харпер займається фотографією. Вона знімає дику природу, і для цього відвідує різні цікаві місця. Цього разу перед нею стояла задача зробити світлини долини Вататомі. Тільки не здогадувалась героїня, що в об’єктив її камери потрапить не зелений ліс, а страждання іншої людини. Випадково вона зняла знущання злочинців над жертвою. Щойно повернувшись додому, Харпер пішла у поліцейський відділок, щоб про все розповісти правоохоронцям. А далі почався вже її особистий кошмар, бо ті ж самі бандити, яким не потрібен зайвий свідок, викрали її і повезли у невідомому напрямку. У якийсь момент їй вдається вирватись від них і втекти в ліс. Та чи стане це справді порятунком для дівчини? ©Kino4ua Незламна 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?