Kino4ua.com
R

Наш батько

Рік:
Ор. назва:
Padrenostro
Країна:
Італія
Режисер:
Клаудіо Ноче
Тривалість:
02:00:00
Переклад:
Українська мова ААА-Sound | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Наш батько – драма, у якій йдеться про одну родину і події, які вона переживає. На календарі 1976-й рік. Рим. Родина Ле Розі вважається доволі успішною і заможною, оскільки мешкає в елітному районі міста, в домі працює гувернантка, а влітку представники сімейства можуть відпочивати на морі. Десятирічний Валеріо живе безтурботно і щасливо. Він звик до цього, тому навіть не уявляє, що буває ще й якось інакше. Але одного дня йому доведеться зіткнутись з реальністю, у якій бувають не лише хороші події. Ідеальний світ руйнується, що батька хлопчика намагаються вбити невідомі люди. Цікаво, що саме у цей момент у Валеріо раптом з’являється новий друг. Ним виявляється підліток з іменем Крістіан, у якого немає дому. І чомусь так виходить, що він опиняється поруч з юним героєм щоразу, коли йому потрібна підтримка. Це ніби й добре, та трохи підозріло… ©Kino4ua Наш батько 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.9
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?