Kino4ua.com
R

Дублерка

Рік:
Ор. назва:
The Stand In
Країна:
США
Режисер:
Джеймі Баббіт
Тривалість:
01:41:10
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Дублерка – комедійно-драматична стрічка, яка знайомить з талановитою жінкою, чий характер далеко не кожен здатен витримати. Кенді Блек прославилась своїми ролями у комедіях, вона справжня зірка, та хорошою поведінкою похвалитись не може. Усе, що їй потрібно у цьому житті, це секс, алкоголь і можливість набити пику якомусь репортеру. Стримувати себе у проявах емоцій Кенді не звикла, тому після чергового скандального «вибрику», вона отримала покарання. Доведеться їй ходити на психотерапію, працювати на виправних роботах, а також відвідувати товариство анонімних алкоголіків. А в цей час її робоче місце займатиме дублерка. Вона також талановита, а ще дуже мила, і їй би хотілось стати справжньою актрисою, а не бути чиєюсь «копією». На що здатна ця дівчина, щоб вийти з тіні відомої і зіркової дами? Як складатимуться їх стосунки? ©Kino4ua Дублерка 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?