Kino4ua.com
NC-17

Еліта: Короткі історії. Карла і Самуель

Рік:
Ор. назва:
Elite Short Stories: Carla Samuel
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Хорхе Торрегросса
Тривалість:
00:15:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Міні-серіал «Еліта. Короткі історії. Карла і Самуель» обертається навколо закоханої пари, яка познайомилася у стінах престижної приватної школи «Лас Енчінас», де проходять навчання діти з дуже багатих та впливових сімей Іспанії. Підліток із бідної сім'ї Самуель отримав шанс навчатися в елітній школі разом з кількома хлопцями і для них це стало справжнім випробуванням, оскільки більшість учнів школи їх не злюбили. Але саме тут Самуель зустрів Карлу — багату і холодну, як сніжна королева дівчину, яка приховує своє серце за міцною бронею. Вони шалено закохалися один в одного, але невдовзі Карла відлітає в Лондон і Самуель має лише один шанс зупинити кохану. ©Kino4ua Еліта: Короткі історії. Карла і Самуель 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?