Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Бу, сучко (1 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Boo, Bitch
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Лорен Юнгеріх, Ерін Ерліх, Куба Солтисяк, Тім Шауер
Тривалість:
1 серія: 25:00 (цілком серій: 8)
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Postmodern
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У центрі сюжету серіалу «Бу, сучка» знаходяться Еріка та Гія — дві найкращі подруги, які намагаються привернути до себе належну увагу у своїй школі та стати помітними для оточуючих. Але проблема в тому, що ніхто навіть не знає їхніх справжніх імен. Тому вони вирішують, що більше не залишатимуться невидимими і починають ходити на вечірки. Це їхня місія, оскільки до закінчення школи залишилося лише два місяці, і вони хочуть залишити добрі спогади.

Батьки Еріки із серіалу «Бу, сучка» повністю підтримують її у всіх починаннях. Вони хочуть, щоб вона ходила на вечірки і навіть пропонують їй брати з собою випивку, щоби влитися в компанію однолітків.

Гію та Еріку часто можна помітити, що використовують сленг або короткі форми у повсякденних розмовах. Це унікальний спосіб спілкування, і їх обох поєднує велика дружба, а якщо бути точнішими, то вони як сестри.

Підлітки у школі Еріки думають, що її звати Хелен. І тому її новою місією стає змусити людей пам'ятати її правильне ім'я. Еріка - крутий підліток, який вважає, що більшість людей навколо неї не заслуговують на неї.

Якось серія дивних обставин призводить до смерті однієї з подруг. А відразу ж після цього вона стає справжньою примарою. ©Kino4ua Бу, сучко (1 Сезон) 2022 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?