Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Параїсо (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Paraíso
Країна:
Іспанія
Категорія:
Режисер:
Фернандо Гонзалез Моліна, Сандра Гальєго
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
1992 рік. Іспанія Валенсія. Біля великого мегаполісу розкинулося яскраве містечко під назвою Альманзора. Населений пункт відрізнявся своїми невеликими розмірами, тож місцеві жителі чудово знали своїх сусідів в обличчя. Чутки та легенди швидко поширювалися, тому часто мирні люди не приховували свого справжнього прагнення чи бажання.

Трійця симпатичних привабливих дівчат Сандра, Єва та 15-річна дівчисько Малена підтримували міцні дружні стосунки, і нерідко веселилися у вільний від навчання час. Життєрадісні підлітки відвідували гучні вечірки, де знайомилися із привабливими хлопцями, з якими згодом хотіли створити серйозні нормальні стосунки. Якось красуні вкотре вирушили до престижного нічного клубу, щоб потанцювати та приємно провести час. Ніхто не міг подумати, що вони після заходу безвісти зникнуть. Молодший брат однієї зі зниклої дівчини, талановитий амбітний хлопчина Хаві, разом зі своїми приятелями Квіно, Альваро та Зетом вирішили провести самостійне розслідування, оскільки правоохоронці явно не поспішали шукати дівчат. ©Kino4ua Параїсо (1 сезон) 2021 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?