Kino4ua.com
480p
PG-13

Віктор Гюго: Ворог держави

Рік:
Ор. назва:
Victor Hugo, ennemi dÉtat
Країна:
Франція
Категорія:
Режисер:
Жан-Марк Муту
Тривалість:
52:29 + 48:25 + 50:38 + 47:45
Переклад:
Українська мова КіТ | Багатоголосий закадровий
Незакінчена книга вимагає все більше часу, але Париж і улюблена Франція знову розриваються на частини бунтівниками. Найпопулярніший автор «Собору Паризької Богоматері» теж не може знайти спокою. Сім'я має залишити місто, де перебувати стало вкрай небезпечно, а в нього бурхливий роман із актрисою та красунею Джульєттою. Серіал "Віктор Гюго: Ворог держави" розвивається в атмосфері, коли республіка стоїть напередодні величезних змін. Незабаром вона знову перетвориться на імперію. Столиця в облозі, а в талановитого чоловіка нова коханка. Переконаний рояліст, він підтримує реформи, сподіваючись поліпшити життя пересічних людей.

Однак новий уряд, сформований за його підтримки, не запрошує письменника на посаду, яка була обіцяна. Отже, влада просто використала його, і це потребує відповіді. За допомогою синів він друкує та розповсюджує газету, де дає право голосу опозиції. Хлопців невдовзі звинувачують у бунті, і вони опиняються в ув'язненні. У цей момент Віктору навіть не допомагає популярність. Треба вибирати між ганьбою та вигнанням. І все це не заважає писати книги, які стануть класикою на віки. ©Kino4ua Віктор Гюго: Ворог держави 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?