Kino4ua.com
FullHD 1080p
NC-17

Справа Габріеля Фернандеса

Рік:
Ор. назва:
The Trials of Gabriel Fernandez
Країна:
США
Режисер:
Брайан Кнаппенбергер
Тривалість:
Переклад:
Українська мова HDrezka Studio | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - HDrezka Studio
Габріель Фернандес - нещасний хлопчик, який живе з родичами, але не знає материнської любові. Сім'я Габріеля добре піклується про нього і не хоче повертати рідній матері через те, що вона нехтує ним. Але їй все ж таки вдається оформити опіку над ним, всупереч усім запереченням родичів. Мати хлопчика із серіалу «Справа Габріеля Фернандеса» забирає його із собою. Незабаром вони оселяються з її молодим чоловіком.

Родичі хлопчика побоюються, що мати забрала його виключно через можливість отримати соціальну допомогу. Але вони не можуть повернути його до себе, оскільки закон та служби опіки на її боці. Їм залишається лише спостерігати із боку.

Опинившись разом із матір'ю, хлопчик із документального серіалу піддається жорстоким знущанням. Серія безперервних тортур призводить його до напівживого стану. Він отримує опіки різного ступеня та важкі переломи. У результаті дитина не витримує.

Початок судового розслідування ставить чимало питань щодо роботи органів опіки та необхідності захисту дітей на державному рівні. ©Kino4ua Справа Габріеля Фернандеса 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?