Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Мелісса та Джої (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Melissa & Joey
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Девід Кендалл, Боб Янг
Тривалість:
00:22:04
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
З самого початку Мелісса Харт вважала, що для неї головне - не сімейні цінності, а кар'єра. Ось чому вона обрала для себе політичну стезю. Але життя непередбачуване: найближчі родичі Мелісси вплутуються в аферу, результатом якої стає втеча зятя головної героїні, а її сестра взагалі потрапляє до в'язниці. Засмучений родичці нічого не залишається, окрім як оформити опіку над неповнолітніми племінниками Ленноксом і Райдером. Тільки що тепер робити зі світськими раутами, виступами на телебаченні і політичними дебатами? Поєднувати насичене життя ділової жінки і виховання дітей Мелісса не здатна. Саме тому вона починає підшукувати няню. І стає нею аж ніяк не представниця прекрасної статі, а Джоуї - колишній співробітник зятя героїні. Після того як останній зник з присвоєними грошима, життя хлопця пішла під укіс: він навіть був змушений ночувати в машині, і йому терміново потрібна нова робота. Міс Харт коливається: чи зуміє колишній офісний працівник впоратися з важкими підлітками? Але той запевняє, що володіє справжнім педагогічним покликанням. Мелісса і Джоуї вирішують спробувати, адже героїня переживає почуття провини за поведінку своїх родичів. Але чи зробила вона правильний вибір? І як складуться відносини дітей з новим вихователем і самих героїв? ©Kino4ua Мелісса та Джої (1, 2, 3, 4 сезон) 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.0
1 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?