Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Біохакери (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Biohackers
Країна:
Німеччина
Режисер:
Крістіан Діттер
Тривалість:
00:35:00
Переклад:
Очікується / CC
Переклад:
Російською - Багатоголосий закадровий
Міа навчається у медичному університеті. У дівчини є не лише бажання здобути медичну освіту, а й інша, складніша мета. Вона має намір з'ясувати долю свого брата та знайти справжнього винуватця його смерті. Героїня впевнена, що хтось у навчальному закладі достеменно знає, що трапилося з юнаком.

Вона знайомиться з професором Лоренц і намагається втертися до неї в довіру. Міа розуміє, що освічена жінка, яка щиро любить свою справу, може приховувати якусь таємницю. Дівчина починає проводити з нею багато часу, допомагаючи в роботі, щоб дізнатися про її секрет. І незабаром молоденькій студентці відкривається жахлива правда. Викладач виявляється причетною до людей, які проводять незаконні генетичні експерименти, мета яких залишається для Мії справжньою загадкою. Тепер вона має розкрити злочинців та здати їх поліції, зберігши власне життя. Адже вчені не дозволять, щоб їх досліди провалилися через цікаву студентку. ©Kino4ua Біохакери (1, 2 сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
1 сезон
2 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?