Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Четвертий

Рік:
Ор. назва:
Monsters of Man
Країна:
Австралія
Режисер:
Марк Тоя
Тривалість:
02:11:16
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований | Cinemaker
Переклад:
Original English Оригінал
Четвертий – фантастичний бойовик, дія якого починається у джунглях Камбоджі. Саме там представники ЦРУ проводять випробування, у яких задіяні роботи. Одна компанія створила цих «істот» зі штучним інтелектом, щоб вони допомагали людям боротись зі злочинцями. Але під час тренувань стається непередбачуване – андроїди вбивають не лише бандитів, а й звичайних людей, які випадково опиняються на їх шляху. А свідками цього жахіття стають студенти-медики, які працюють у цій місцевості волонтерами, а також один колишній морський піхотинець. Коли вони розуміють, що ведеться стрілянина, то втікають у глибину лісу. І хоч врятуватись від роботів вдається, на цьому небезпечні пригоди не завершуються. Агентам ЦРУ свідки точно не потрібні, тому на них відкривається полювання. Чи вдасться героям вибратись із джунглів цілими? ©Kino4ua Четвертий 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?