Kino4ua.com
PG-13

Лузери

Рік:
Ор. назва:
The Losers
Країна:
США, Франція
Режисер:
Сільвен Вайт
Тривалість:
01:37:19
Переклад:
Українська мова Так Треба Продакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Лузери – пригодницький бойовик, у центрі сюжету якого знаходяться люди, чиїй вдачі можна просто позаздрити. Вони мали б уже бути мертвими, але доля чомусь вирішила, що цим лузерам варто ще пожити. А почалось усе з того, що група елітних спецпризначенців мала виконати завдання у джунглях Болівії. Та вже на місці з’ясувалось, що їх просто підставили. Герої опинились під перехресним вогнем, який вели два войовничих угрупування. А організував це все «дійство» чоловік з іменем Макс. І це все, що героям про нього відомо. Ситуація складається не надто весело, але навіть у ній є свої плюси. Наприклад, можна скористатись тим, що їх уже вважають мертвими, щоб засісти у підпіллі і спланувати план помсти Максу. Окрім того, герої повинні відновити свою репутацію і завадити ворогу почати нову світову війну, тепер уже високотехнологічну… ©Kino4ua Лузери 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?