Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Буря століття Стівена Кінґа

Рік:
Ор. назва:
Storm of the Century
Країна:
Канада, США
Категорія:
Режисер:
Крейг Р. Бакслі
Тривалість:
02:13:19 + 02:03:27
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | 1+1
Містичний фільм за романом Стівена Кінга "Буря століття". На маленькому острові Літтл Толл біля побережжя штату Мен живуть люди, котрі вміють зберігати секрети, якими б темними вони не були. Вони тримають в таємниці свої гріхи один від одного, а загальні темні таємниці ніколи не розкривають перед людьми з материка.

Під час страшної сніжної бурі їх острівець вибирає для себе старезний демон, якому необхідний учень. Учнем повинен стати один з семи дітей, що живуть на острові. Віддати дитину жителі повинні добровільно.

Щоб прохання було переконливішим, демон вбиває декількох жителів, а деяких примушує покінчити життя самогубством, не залишивши ні в одному і краплі сумніву в тому, що він не людина. Якщо ж дитину не віддадуть, то жителі острова загинуть в океані, як це вже було один раз в XVI столітті. Який вибір зроблять жителі острова? ©Kino4ua Буря століття Стівена Кінґа 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?