Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таємниця Вандомської площі

Рік:
Ор. назва:
Mystère Place Vendôme
Країна:
Франція
Режисер:
Рено Бертран
Тривалість:
01:30:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | EnterFilm
Таємниця Вандомської площі – кінострічка, у якій розповідається про черговий злочин у Парижі. На календарі 1989-й рік. Французька столиця живе своїм життям, а от люди спокійно не можуть ходити по вулицям і випускати туди своїх дітей. Все через банду викрадачів, які полюють на чужих дітей. Жанна Вассер також хвилюється за свого сина, тому щодня особисто відводить його до школи, хоч їй і доводиться через це відлучатись з роботи. А працює героїня у шикарному готельному ресторані. Та вберегти дитину не вдається. Злочинці його викрадають, а потім повідомляють матері, що повернуть хлопця живим, якщо вона виконає їх завдання. Жанна повинна вбити одного емісара, який буде присутнім на діловій вечері у її готелі. Та замість цього героїня кидається самостійно шукати сина, розуміючи, що це дуже небезпечно. А до вечері лишається три дні… ©Kino4ua Таємниця Вандомської площі 2017 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb6.1
  • Плеєр
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?