Kino4ua.com
R

Таємниця Єлисейського палацу

Рік:
Ор. назва:
Mystère à l'Élysée
Країна:
Франція
Режисер:
Рено Бертран
Тривалість:
01:28:41
Переклад:
Українська мова EnterFilm | Професійний дубльований
Таємниця Єлисейського палацу – детективна драма, у якій розповідається про матір, чий син може виявитись не тим, ким вона його вважала. Мадлен Гассард – жінка не молода, але працьовита. Трудиться вона на фабриці, виконуючи марудну роботу. А от її любий син Віктор зумів досягти значно більших висот. Молодий чоловік став радником президента, а працює він у Єлисейському палаці. І саме там одного дня стається страшна подія – убивство людини. Свідками випадково стають Віктор і Мадлен. Чоловік стає ключовим свідком у цій справі, та під час допиту він говорить не все. Мати це починає розуміти, тільки їй важко повірити, що син може щось приховувати від жандармів. Бо навіщо йому це? Коли жінка дізнається відповідь на це запитання, вона опиняється перед занадто складним вибором, кого рятувати – рідного сина чи країну, у якій живе? ©Kino4ua Таємниця Єлисейського палацу 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?