Kino4ua.com
R

Місто монстрів

Рік:
Ор. назва:
Tales of Halloween
Країна:
США
Режисер:
Даррен Лінн Боусман, Пол Солет, Аксель Керолін, Адам Ґіраш, Ніл Маршалл
Тривалість:
01:37:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Любительський, багатоголосий
Місто монстрів оживе у ніч, якої чекають усі істоти з темного світу. Гелловін – свято, яке люблять дітлахи, бо тоді вони можуть вимагати у дорослих солодощі, але юні громадяни просто не знають, які жахіття можуть відбуватись цієї «чарівної» ночі. У кінострічці зібрано з десяток історій, які і розповідають про різні страхіття Гелловіна. Місцем дії стає тихе американське передмістя, де живуть звичайні люди. Вони навіть не уявляють, що їх чекає, але декому просто не уникнути зустрічі з чудовиськом. Страшні істоти виходять з самого пекла заради розваг, а для містян це буде кошмарний сон, який стане реальністю. Тут і вампіри, і прибульці, і маніяк, і відьма, і навіть милі на перший погляд діти, які виношують дуже злі і погані наміри. Підготуйтесь до того, що мурашки по вашій шкірі побіжать табунами під час перегляду цих історій. ©Kino4ua Місто монстрів 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?