Kino4ua.com
PG-13

Сам на сам

Рік:
Ор. назва:
Nowhere Special
Країна:
Великобританія, Італія, Румунія
Режисер:
Уберто Пазоліні
Тривалість:
01:36:10
Переклад:
Українська мова В одне рило | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний, багатоголосий
Сам на сам – драматична кінострічка про люблячого батька, який хоче забезпечити рідній дитині достойне життя. Джону вже 35, але у житті він так нічого досягти і не встиг. Працює герой звичайним мийником вікон, а ще виховує маленького сина. Оскільки дружини у Джона немає, то він для дитини виконує роль і мами також, хоча дається вона йому дуже важко. Але ситуація стає ще складнішою, коли головний герой дізнається, що жити йому лишається кілька місяців. Лікарі знайшли у Джона важку хворобу, яку неможливо вилікувати, а це означає, що його син залишиться сиротою, коли його не стане. Чоловік не може такого допустити, тому він повинен щось зробити, щоб дитина перейшла у надійні руки після його смерті. Головний герой починає пошуки надійної прийомної родини і розмірковує над тим, як пом’якшити для малюка удар, який його невдовзі чекає… ©Kino4ua Сам на сам 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?